an awesome life about me

Vinn en valfri Zoo väska

Nu kör vi igång en skojig tävling igen, i samarbete med brandsforkids. Denna gång tävlar ni om en valfri Zoo väska från märket SKIP HOP. Ni får själv välja om ni vill ha en Zoo bagage eller en Zoo pack.

”Jag tävlar hos ENDENISE om en valfri Zoo väska. I samarbete med brands for kids

För att vara med och tävla så ska ni berätta vad ni skulle vilja se mer utav i brands for kids webbshop.

För att öka era chanser så kan ni länka vidare tävlingen i era bloggar alternativt dela tävlingen på facebook! Bild & text finner ni här ovan! Lämna då länken till inlägget i kommentaren där ni talar om att ni länkat/delat. Glöm inte att gilla brandsforkids på facebook om ni inte redan gör det :)

Tävlingen pågår till den 12 juli. Därefter presenteras vinnaren i detta inlägg :) Lycka till!

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. boosse

  Jag tycker att BFK har det mesta, det kan kan komma på att de kan ha mer färg på deras barnkläder!

  JAg gillar redan dem på facebook. Skulle bli superglad om jag vann då jag har velat köpa ap-väskan i evigheter men känt att det är liite för mycket pengar för en väska. Hon har en dagisväska men det skulle bli perfekt om vi kunde vinna så vi hade en väska hemma som vi kan ta med på utflykter!

 2. Farmor o Mamma Mia

  skulle önska en zoo bagage uggla till mitt barnbarn när hon kommer på visit till farmor

  saknar på sidan mera kläder och lite mera roliga leksaker gärna i naturmaterial…

 3. Veronica

  Jag vill verkligen vinna en väska till min dotter! Hon älskar nyckelpigor så den hade varit perfekt att ta med när vi åker till Turkiet i augusti :)

  Jag skulle gärna se lite barntavlor och leksaker annars verkar det vara en toppen sida där man kan hitta det mesta!

  Jag gillar på facebook (Veronica Olsson)

 4. sofia

  Jag har tittat runt lite och jag tycker allt finns… kanske lite mer leksaker då=)
  Jag fyller år i morgon 13:de så det hade blivit en rolig överaskning att få vinna en häftig väska åt min son Frank 5 månader=) Ugglan hade vi valt=)

 5. Susanne

  Hej hej, jag är med.
  Gillar på facebook, Susanne Göransson.
  Jag skulle vilja se lite av ytterkläder för barn, då sidan är väldigt bra att handla på och det skulle bli perfekt med lite sånt.
  Om jag hade lyckan att vinna så skulle jag gärna vilja ha pingvin ryggsäcken, urgullig och min dotter skulle bli glad.
  Kram

 6. Caroline G

  Hej hej jag är med i denna underbara tävling, jag gillar på Facebook, Caroline Göransson.
  Jag skulle vilja se lite mer jeans, speciellt i storlek 110-116. Det skulle vara bra. De har redan massa fina byxor men jag tänker i lite mer jeans material.
  Om jag hade äran att vinna så skulle jag vilja ha zoo pack pingvin till min kära lillasyster som snart börjar skolan, hon skulle bli himla glad om hon fick denna urgulliga.
  Kram

 7. Zandra Svantesson

  Åh, jag vill jättegärna vara med och tävla!=)
  Min lillasyster fyller 6 år om exakt en månad, och tro det eller ej så står just en sånhär väska med på hennes önskelista! Vi var nämligen på sommarland hela familjen för någon vecka sedan, då ett litet barn går förbi med just en sådan väska (den gula- alltså biet)! Då utbrister Felicia att hon minsann också vill ha en sådan söt väska istället för sin ”fula” gamla gröna! Så nu håller jag alla tummar & tår jag har, för att få ge henne just en sådan, i födelsedagspresent och lagom till att hon börjar 1:a klass efter sommaren! <3 :)

  1).
  Har kollat runt lite på sidan, och tittat efter presenter till lillasyster som sagt. Och det jag saknar mest är väl lite mer leksaker!
  Annars en riktigt bra sida, som jag absolut kommer återkomma till, då det är dags för mig och min sambo att bli 3 :) <3<3<3

  2).
  Har gjort ett inägg på min blogg här:

  http://zandrasnyadagbok.blogg.se/2012/july/tavling-1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11-12-13-14-15-16-17-18-19.html#comment

  3).
  Gillar på facebook i namnet Zandra Svantesson.

 8. Karin

  Alfons skulle bli överlycklig om han fick en rullväska! Han är i kan-själv-åldern och vill alltid bära själv, och det kan bli lite svårt när vi packar för en hel helg borta ;)

  Jag skulle vilja se mer byxor i webbshoppen ! Har jätte svårt att hitta braller som sitter bra på storpojken så jag vill hitta de märken som har braller som passar bra för oss.

  Har länkat i min blogg..
  http://frubacklund.blogg.se/2012/july/tavlar-1.html

 9. christian - pappa

  jag är med

  *Gillat på fb (Christian brännvall)
  * Länkat i min blogg: http://drendon.blogg.se/2012/july/zoo-vaska-12-juli.html#comment

  *Jag hade velat se mer ut av barnkläder Lundmyr of Sweden.
  Och jag vill vinna en ryggsäck till min sambos tidigare son som är en son för mig, han är 3 år, ska börja på ny avdelning nu med lite äldre barn på dagis. han har en väska som är ritad på och jag tror han skulel bli glad av den här väskan om jag vann: http://www.brandsforkids.se/barnartiklar/barnv%C3%A4skor/zoo-pack-uggla

  * Hotmail: [email protected]

  håller tummarna

 10. Annchristin Holmlund

  Så söta väskor!En uggla får gärna bygga bo hos oss.

  Mer kläder i stl de större storlekarna med glada färger till både pojkar och flickor.
  Gillar på facebook
  Annchristin

 11. Stina

  Jag skulle vilja se mer kläder, gärna i form av paket och set! Färdigmixat och matchat i samma storlek!

  Skulle så gärna vilja vinna en uggla till mina tjejer! Gillar gör jag på fb(Stina gu) men kan inte länka från telefonen!

  Kram stina

 12. Sara

  Åh, en sån där väska ”rygga” skulle jue vara toppen nu när lilla fröken ska börja på förskolan snart! Dem är jue så fina!

  Det jag skulle vilja se mer av på BFK är leksaker och inredning. Då kan man få allt i ett liksom. En beställning men massa olika saker och kläder. :-)

  Har tipsat på min blogg också: http://xarahs.blogg.se/?tmp=314356

 13. Malin Stjernberg

  Älskar dessa väskor, varendfa en och vore kanon om jag vann så min lilla Elsa kunde ha den nu i höst då hon börjar förskolan =)

  Gillar deras webshop, men mer inredningsdetaljer typ i samma stil som de underbara zoo-väskorna vore kul =)

  Gillar redan deras sida på Fb, men länkar din tävling till min FB sida och delar! Malin Stjernberg heter jag =)

  Hoppas på tur =)
  Kram Malin

 14. Mikaela

  Jäklar vad söta de var, varenda en!:)

  Är gärna med och tävlar och har gjort ett inlägg på min blogg:
  http://storymea.blogg.se/2012/july/saaa-sooota.html#comment

  (Har redan gillat dom en gång på facebook)

  Nått som jag skulle uppskatta att brands for kids lägger till i sitt sortiment är lite mer produkter till de små spädisarna. Typ babygym, babysitters mm.

  Utöver det tycker jag att det är en jättebra hemsida!

  /Mikaela

 15. anette carlsson

  Jag är gärna med och tävlar och jag har gillat Zoo Pack på deras face book sida. Jag skulle allra helst vilja se Zoo sålde en praktiskt lite större variant i hårt matrial till vuxna där det finns fack att ha smink i. Det är jätte svårt att hitta en sådan här modell utan det finns bara mjuka varianter och jag är mer ute efter en smink box variant i hård plats. Utseendet har mindre betydelse, det är funktionen som är viktig. Det finns så många mammor som behöver förgylla sina dagar med en praktisk smink box att ta med till spegeln för att sminka sig på morgonen.

  anette meg carlsson

 16. Erika Skalman

  Jag skulle vilja se mer av UV-skyddande heldräkter till barn.
  Solen är stark och man måste skydda små liven från solen. Har letat som tokig efter snygga heldräkter, men hittar nästan inga någonstans! Har en son som är 1,5 år och älskar att bada. Har behövt bada han med kläderna på :(

  Tack för tävlingen och ha en underbar sommar!

 17. hannarunesdotter

  Klart jag vill vara med och tävla!!
  Lillebror Thexas ska få flyga för första gången i slutet av augusti, hans storebror ska få åka med deras pappa till Cypern, men Thexas får inte följa med. :( Så vi gjorde det enda rätta – bokade en resa till Rhodos med Thexas under samma vecka! Oh, vad spännande det kommer att bli för honom. 2,5 år är när vi reser och han skulle ÄLSKA en snygg väska att dra på!

  Jag skulle vilja se mer inredning till barnrum, så man enkelt kan matcha och lätt köpa hem. :)

  Jag länkar i min blogg och gillar på FB. Kram!

 18. tess

  Mera kläder, färglada=) Inredning till barnrummet, inte bara rosa eller blått gärna nått gult/grönt/lilla/rött som passar både tjej som kille=)
  Samt lite söta detaljer=)
  Min dotter skulle mer än gärna vinna en sådan väska, då vi reser väldigt mycket. Väskan är både urgullig och cool på samma gång=)

 19. Frida

  Min underbara 10 år yngre syster ska börja nollan och eftersom jag älskar henne så pass mycket och hon inte haft det så lätt senaste tiden tycker jag hon är värd en urgullig väska nu till första skolåret. Hon har själv tittat på olika väskor därifrån och tycker dem är super fina.
  Jag är nöjd med innehållet på hemsidan. Men det kunde varit med inredningsdetaljer.
  Hoppas jag har en chans i tävlingen även om jag inte är mamma.

 20. Kim Falkenström

  Jag gillar brands for kids, särskilt då dom även säljer en del begagnat. Jag tycker det vore kul om dom utökade det samt satsade lite mer på miljön och tog in mer ekologiska barnartiklar. Helst skulle jag vilja ha detta under en egen flik så man lätt kan gå in och hitta vilka varor som är ekologiska!

  Om jag vinner skulle en resväska med en fin liten uggla sitta perfekt!
  :)

  // Kim

  – som gillar på facebook, såklart! Nån blogg har jag inte att länka i, tyvärr!

 21. Veronica

  Är det något min son behöver så är det verkligen en väska att packa sina saker i. Jag och hans pappa har nyligen separerat och sonen bor nu hos sin pappa varannan helg, att slippa lägga kläder och dylikt i en påse varje gång han ska dit skulle göra mig väldigt glad. Och jag kan bara tänka mig hur stolt sonen skulle vara med en alldeles egen väska :)

  Färgstarka kläder är något jag vill se mer av i shoppen. Det är så fint med färgstarka kläder på barn.

  Jag gillar Brand for Kids på facebook sedan tidigare.
  Nu håller jag och sonen tummarna för fullt!

 22. Sara Jansson

  Åh, en sån väska vill vi ju verkligen ha!
  Jag skulle vilja se lite sängkläder till barn i fina färger, kanske med matchande tyger eller gardiner oxå!
  Jag gillar på fb- Sara Jansson

 23. Anna på Grönkulla

  Jag vill gärna vara med! Lillan skulle bli superglad om hon fick en egen väska att dra nu när hon ska få flyga för första gången :)
  Det jag skulle vilja se mer av är fina kläder till lite större pojkar, gärna färgglatt för det mest i strl 134 och uppåt för killar är såå tråkigt. Mörkblått och svart och tråkiga tryck.
  Har gillat på FB (Anna på Grönkulla) och länkat har jag gjort här:
  http://annapagronkulla.blogspot.se/p/jag-tavlar.html

  Håller alla tummar för en Zoo bagage uggla :)

 24. Sofie

  Jag skulle vilja se ett sko sortiment till baby / barn hos dem.

  Om vi vinner så är jag säker på att Anton väljer Uggle resväskan att packa med leksaker när vi åker till mormor o morfar i sommar!
  Jag har gillat på fb!

  Nu hoppas vi på vår första tävlingsvinst!!!!
  Kram Sofie

 25. Elin

  Jag skulle vilja ha mer inredningsdetaljer, lampor, hyllor osv :)
  Annars måste jag säga att de är kul med en så varierad sida! :)

  skulle vi vinna så vill lillan ha en Zoo Pack – Uggla hon älskar färgerna ;)

 26. Ika

  Jag skulle vilja se ännu mer av små söta klänningar och tunikor :)
  Gillar redan på Facebook!

  Om jag vinner så vill jag ha Zoo bagage Bi :) så söt den är, och Neah-Li älskar dessutom ett barnprogram med Bi :)

 27. Caroline Andersson - mamma till Elias

  Jag skulle vilja se mer inredning och leksaker i deras webbshop, då slipper man beställa saker från flera olika ställen :)

  Såklart har jag tipsat i min blogg: http://caroliinea.bloggplatsen.se/2012/06/28/8163006-vinn-en-vaska-fran-skiphop-hos-denise/
  och jag har tipsat på facebook – Caroline Andersson

  Om jag har turen att vinna skulle jag välja zoo bagage – uggla till Elias, skulle vara perfekt när han ska åka till farfar (och andra tillfällen) så vi slipper packa i två olika väskor (hans väskor är väldigt små) + påse varje gång, det skulle underlätta något! :)

  Håller tummarna! :)

 28. Lisa

  Jag vill vara med!! Då vi skall inreda både en lekstuga och ett nutt rum till sonen så måste jag säga mer inredning! Väldigt kul med tapeterna som var väldigt fina och som skall spanas in lite mer när det ska beställas! :) som sagt! Mattor, lampor och roliga detaljer :)

 29. Nikita

  Ja skulle gärna se ÄNNU mer barnkläder, de kan man aldrig få för mkt av känns det som .. :-)

  Skulle gärna vilja vinna en söt väska till Albin som han kan få packa i då han åker till mormor !!

 30. Sofia

  1. Vad jag skulle vilja se mer utav i Brand for kids är mer färgglada kläder (ljusa) så som villervalla har. Älskar dom färgerna på min son.

  2. Har länkat i min blogg ( http://rockferries.blogg.se/2012/june/jag-tavlar-hos-endenise.html ) och delat på fb, Sofia Mezan (men jag tror inte du kan se det eftersom att jag har gjort så att bara mina vänner kan se min logg pga av olika skäl).

  3. Gillar brand for kids på Fb.

  Nu håller jag tummar och tår att vi blir den lyckliga vinnaren när min 2 åriga fortfarande inte har någon ryggsäck och behöver innerligt!! :)

stats