an awesome life about me

Vinnaren av BABYBJÖRN’s Bärsele Miracle

SÅ nu har jag äntligen gått igenom varje liten kommentar i tävlingen och sorterat ut de icke giltiga samt kommenterarer som kommit it utöver tävlingen. 117st giltiga lotter fick jag in och nu står bara en kvar som vinnare ;)  Somvanligt använde jag mig utan Random.org när jag drog vinnaren. Lotten föll på..


och nummer 11 är… (trummor tack)..

Grattis till dig Hannah. Du kommer bli kontaktad så håll utkik. Hoppas bärselen kommer väl till användning och att du uppskattar vinsten. Till er andra. Håll utkik, det kommer fler tävlingar :) Ett stort TACK till BABYBJÖRN som gjorde denna tävling möjlig. Tusen tack.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats