an awesome life about me

We made it!

Vi lyckades försova oss idag. Pappa S skyllde på att klockan inte fungerade som den skulle. Det hade tydligen blivit något fel när han ställde om den. Tji fick han när jag bad honom ställa den om ”någon” minut eller så. Den ringde precis i tid. Då blev det helt plötsligt mitt fel. Mitt fel? Jahaaaa. Då menar han på att jag borde väckt honom då jag hörde kl ringa 4 gånger. Då kanske jag ska lägga till att jag väckte honom med ett ”Har du koll på klockan?” men denna mening fick han till ”vad är klockan?”. Han håller fast vid att klockan inte ringde och att det är fel på mobilen. Så vi kör väl på den ;)

Jag tror vi tar och skyller allt på Wilgot. Det är inte mänskiligt att sova till kl10-11 när man går och lägger sig kl 18.00 varje kväll. Det är 5de dagen i rad nu. Mammas sömntuta!

Nu är dom iaf iväg och Wilgot fick komma lite sent till förskolan. Om S hinner till jobbet återstår att se. En annan är så tjock i halsen så hon inte kan andas. Det är nästan lite läskigt. Känns som om jag har ett tjockt lager genom hela mina luftvägar. Hostar som en tok :( Jag känner hur ddet rosslar ända ner i magen när jag andas. Mindre skönt. Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och krya på mig! :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats