an awesome life about me

Wilgot ska bli storebror ♥

Vi är otroligt glada här hemma över att få berätta att Wilgot ska bli storebror. I början av December är miniskrutt beräknad att komma. Det är helt underbart, jag är så lyckligt lottad. Jag har världens bästa sambo, som i sin tur är världens bästa pappa. Att vi 3 ska bli 4 är helt ofattbart.

Jag är lyckligast i hela världen ♥

Magen växer så att det knakar minst sagt. ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Sara

  Grattis Denise!

  Min son Axel är en månad äldre än Wilgot och han blev storebror till Julia i februari=) Önskar er all lycka, grattis i massor!!!!

 2. Emma

  stort grattis! :) har följt din blogg sen du hade wilgot i magen! ska bli kul att få följa detta! :)

 3. malin t

  Grattis! :)
  Du råkar inte ha någon som är intresserad av burberry klänningar för en liten flicka i 2års åldern? Bilder finns om du klickar på länken till min blogg. Kram

 4. linnette bilow

  Nämen!! Vad roligt för er.. Jag har följt din blogg sen du fick Wilgot, och att få följa två underbaringar tillsamans skulle vara superroligt! Kram på dig Denise, ta hand och er! :)

 5. Aggie

  Åh, jag visste det! Så roligt, grattis! Extra roligt eftersom jag själv är i vecka 17 och M kommer bli 2 och 1/2 när han får ett syskon :-)

  Spännande att bli en familj på fyra!

  Stora grattis kramar!

 6. Mikaela

  Åh grattis älskade Denise:D! Trodde knappt att det var sant när jag såg det! Är så glad för eran skull. Åh haha, nästan så att jag blir tårögd;)

 7. Heidi

  Va roligt :) GRATTIS !! Har följt din blogg sen du va gravid med Wilgot sp blir spännande o följa hans lillebror eller syster :))

 8. Sofie

  Åh men grattis!! Jag måste erkänna att det var det första som slog mig när du skrev inlägget på din födelsedag om att ni skulle göra något hemligt ;)

 9. Jennie

  Åh GRATTIS!!!! Misstänkte det när du skrev att det var en speciell dag för ett tag sen ;) Hoppas du fortsätter blogga så att man får följa dig!! Kram

 10. hanna b

  Åh grattis! Vad spännande! Jag sökte egentligen efter en annan Denise och hittade dig på google och så hade du precis lagt ut detta, så måste man ju gratulera! :) När fick du din son? :)

stats