an awesome life about me

Wilgot vår kämpe!

Det har nu gått 4 dagar sen Wilgot fick komma hem från sjukhuset. Han kämpar så himla mycket där hemma och han är så lycklig över att få slippa vara på sjukhus.

Under dessa dagar har han visat att han kan gå och förflytta sig mer och mer för varje dag som gått. Han har fortfarande jätte ont och är väldigt rädd för beröring men det släpper lite pö om pö. Han går själv till toaletten och kommer upp själv också. Han har vågat bada och man liksom såg vilken befrielse det var för honom att plaska runt där i vattnet helt tyngdlös ♥

Såren är fortfarande ”fula”. Vissa ser bättre ut och vissa ser sämre ut. Har inga nya bilder att visa då jag är på sjukhuset men kan säga att dessa hål han har i benen är ca 1cm i diameter. Hål som går rätt in och varar ständigt. Han har fortfarande stora bölder men dom krymper för var dag som går. Några skorpor har lossnat och på dessa ”friska” koppor har det tyvärr blivit ärr.

Imorgon har han återbesök igen och förhoppningsvis så ser allt bra ut då ♥

Wilgot tackar för allt stöd han fått och får. Han blir så otroligt glad för alla presenter som skickas till oss. Presenten från förskolan har vart en riktig favorit! Han har sovit med ormen varje natt och han lekte med den hela tiden då jag var hemma. Han har tittat på alla filmer och pratar ständigt om alla som bryr sig ♥

Wilgot och mormor

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Raija

    Heja Wilgot!! Så söt och glad på bilden med mormor. Hoppas allt ser bra ut på återbesöket och Wilgot kan bli friskskriven.
    Kram <3

  2. Jenny

    Hej. Har följt kampen. Fruktansvärt!! Men härligt att det fortsätter framåt. Lite praktiska bitar som du säkert har koll på, det hade inte jag, anmäl till försäkringsbolaget att han haft vattkoppor. Blir det bestående ärr så kan försäkringen ge lite pengar. Inte för att det är det viktigaste men det kan hjälpa till om han i framtiden vill ta bort ärr eller om ni bara vill hitta på något roligt med tanke på det som varit. Kram och kämpa på.

stats