an awesome life about me

Wish me GOOD LUCK!

Just nu sitter jag nog och väntar på att få träffa plastikkirurgen inför min bröstförstoring. Mitt första besök på en klinik. Sitter nog och funderar på vad som komma skall. Nervös? Kankse, kanske inte. Vem vet? Ivrig är jag nog, som attan ;) Jag hoppas ni får en strålande dag mina fina och sen hörs vi lite senare. Är ni nyfikna på mitt besök? Håll ut, berättar under dagen!

Så nu önskar vi alla mig lycka till och håller tummarna att jag inte försovit mig haha :D

Detta var ett tidsinställt inlägg om ni inte förstod det :D KRAM ♥

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Angelika

  Du är så otroligt vacker kvinna! Jag tycker absolut att du gör rätt, mår man dåligt över små tuttar, så tycker jag faktiskt att man får bestämma själv hur man vill göra. Du är modig och stå på dig! Lycka till :)

  Kram

 2. Augustifamiljen

  Hej Denise!
  Ville bara säga att jag tycker du är stark som går ut med både det ena och det andra här på bloggen och att du orkar besvara alla tröttsamma kommentarer på ett moget sätt. Det är ju uppenbart att du mår dåligt just nu och att du försöker bli frisk, så jag fattar inte varför vissa har ett sånt behov av att nedvärdera detta och skriva jävligt smaklösa kommentarer. Du gör helt rätt! Klart som fan att du ska ha större tuttar om det något du är övertygad om att du kommer må bra utav liksom! Och klart är det också att ni kommer ta er igenom allt som har hänt. Missfall är ingen höjdare – det vet jag också, och att må dåligt när man har små barn att ta hand om, kan jag bara föreställa mig hur det är. Att sedan behöva ta skit från folk som reciterar Raymond & Marias hjärndöda dänga från 2004, känns nästan skrattretande då de uppenbarligen inte har något annat för sig – än att just nedvärdera andra människors val och liv, som om deras liv skulle vara så mycket mer värt.

  Nä. Stå på dig tjejen! Jag är övertygad om att du är ett föredöme för många andra tjejer i din ålder. Och det här med att du skulle vara misslyckad(?) – är inget annat än struntprat. Du har fött två ungar som du älskar över allt annat, och det är det viktigaste! Det finns värre föräldrar än så här i världen kan jag tala om :)

  Kram på dig!

 3. Klara

  Hoppas allt går bra:) Känns som om du behöver nått som går possitivt i ditt liv nu:)
  Hoppas du kommer lägga up före-efter bilder:)

 4. Emilie

  Yay google is my queen aided me to find this great website ! . “Don’t rule out working with your hands. It does not preclude using your head.” by Andy Rooney.

 5. Sanna, Liam och Sagas mamma

  Lycka till idag!!!

  Läste igenom kommentarerna och blev glad av all
  Pepp du får, men också fundersam. ALLA vill ju operera sig. Så knasiga kan inte alla bröst se ut? Kommer man vara ensam på stranden med naturliga boobs om några år? Jag har hu turen att få ha haft jättefina bröst naturligt, har sett ut som fina opererade i 30 år :) nu efter andra barnet kommer dom dock att se lite "trötta" ut, men inget som syns med bh/bikini. Men stor skillnad mot opererade ändå… Är det ute med ett par vanliga tuttar?

  Ps. Något att tänka på är kostnader som kan tillkomma. Svärmors fem år gamla koksaltinlägg sprack vid en . Det är ju garanti på inläggen, men op för att byta får du betala själv :S

 6. Bekah

  Lycka till!! =)
  Var ska du gör det?

  Har funderat på det ett par år men nu när vi fått barn känns det lite mer aktuellt.. :)

 7. Caroline

  Jag håller tummarna för dig. Hoppas att du får ett bra intryck och även känner trygghet och förtroende för kirurgen.

  Vet så väl hur spännande denna resa är och är glad för din skull!

stats