an awesome life about me

Middag ♥Jag är verkligen supernöjd med denna moussaka.
Däremot är jag sämst på recept. Lagar alltid min mat på känn haha. Men slängde i alla fall ihop en bolognese – Köttfärs, lök, vitlök, tomatpuré, ketchup, basilika, oregano, köttbuljong, chilipulver & peppar (en skvätt vatten också). Hade även finskuren paprika i, 3 st små. Förkokade potatis som jag hade skivat i medel tjocka skivor. Lät den koka till häften ungefär. La sedan omlott med bolognesen, bersamellsås och gratängost. In i ugnen på 200g tills osten fått färg! Servera gärna med något grönt gott :)

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Janina - mamma till Nicolina och Joline

  Tack för ett superbra recept! :) Jag testade faktiskt det här idag, och det blev jättegott! :) Själv följer jag väldigt sällan recept jag också, eller jag kollar vad som ska va med men tycker jag att det behövs mer eller mindre av något så blir det som det blir ;D

 2. Marie

  Det ser mumsigt ut, det kanske man borde prova. Allid kul med lite mattips, för det är så tråkigt att komma på vad man ska äta varje dag! :) kram

 3. Tina- mamma till Julian

  Ååh så gott! jag älskar gratänger av alla de slag! Vi brukar göra en tacogratäng på liknande vis som du gjort din mousaka! Då steker man köttfärs kryddar med tacokrydda och så har vi i en burk majs och en burk tacosås. Varvar med (förkokt)potatis och köttfärs, sen täcker man hela gratängen med ett lager creme fraiche skivade tomater tacochips och slutligen en massa god ost som får smälta ner över tacochipsen!

  KRAM

 4. Sandra

  Det ser supergott ut :)
  Själv är jag mer än sån person som håller mig till recept, oftast!
  Vet inte varför men är nog lite blyg på mat att det ska bli fel ;)

stats